Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Formex 2017, Optikmässa och glasögonmode

  25 augusti 2017

  Hösten är en tid för mässor av olika slag. Jag är ingen van mässbesökare men jag minns från min tid på SAS att man tydligt kunde se på passagerarna om det var någon stor mässa på gång ute i Europa. Tydligaste tecknet? ”Alla” passagerare som satt i kabinen såg likadana ut. Skojar verkligen inte.

  Annons

  Just nu pågår Formex som jag ska berätta om lite mer imorgon men först ska jag berätta att det också pågår en optikmässa i dagarna. Det som är roligt där är att jag har blivit intervjuad om glasögon för deras branschtidning. Du kan läsa den artikeln HÄR.

  Bilden ovan togs när vi plåtade glasögonmode för Året Runt. Läsarmodellerna var på hugget att välja bågar. Som du kanske vet så berättade Jannice i podden att det minsann inte fanns några bågar kvar till henne. Inte riktigt sant, där fanns en hel del bågar att välja mellan… Hör Jannice ”knorra” i avsnitt 9 av STILSNACK när vi pratar om olika stilar.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar