Annons
Annons

Formex 2017, Optikmässa och glasögonmode


Hösten är en tid för mässor av olika slag. Jag är ingen van mässbesökare men jag minns från min tid på SAS att man tydligt kunde se på passagerarna om det var någon stor mässa på gång ute i Europa. Tydligaste tecknet? ”Alla” passagerare som satt i kabinen såg likadana ut. Skojar verkligen inte.

Annons

Just nu pågår Formex som jag ska berätta om lite mer imorgon men först ska jag berätta att det också pågår en optikmässa i dagarna. Det som är roligt där är att jag har blivit intervjuad om glasögon för deras branschtidning. Du kan läsa den artikeln HÄR.

Bilden ovan togs när vi plåtade glasögonmode för Året Runt. Läsarmodellerna var på hugget att välja bågar. Som du kanske vet så berättade Jannice i podden att det minsann inte fanns några bågar kvar till henne. Inte riktigt sant, där fanns en hel del bågar att välja mellan… Hör Jannice ”knorra” i avsnitt 9 av STILSNACK när vi pratar om olika stilar.

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar