Annons
Annons

Från motionsutmaning till bloggutmaning


Förra semestern så simmade jag mest medan jag hade stilskola och garderobens 30 klassisker på bloggen.

Förra semestern så simmade jag mest medan jag hade stilskola och garderobens 30 klassisker på bloggen.

Hej kära bloggläsare!

Hoppas att du har haft en fin midsommar! Har du förresten påbörjat semestern ännu? Snart är det juli och som ni vet så brukar jag ju alltid göra något annorlunda på bloggen på sommarmånaderna. Förra året när jag tränade för en svensk klassiker så drev jag stilskola på bloggen. Ni minns kanske också att jag skrev om garderobens 30 klassiker?

Annons

Det här året blir det en tvist som jag har velat göra länge, en slags bloggutmaning. Just nu håller jag på att skriva en lista på ämnen, rubriker och idéer som skulle kunna vara av intresse. Ett ämne per dag. Men, här tänkte jag alltså involvera dig. Du som läser kanske skulle vilja komma med förslag? Så här långt har jag kommit med listan:

1 juli: Hur visar du din kreativitet?

2 juli: Vilka böcker ska du läsa i sommar?

3 juli: Vad ser du fram emot i sommar?

4 juli: Vilket är ditt bästa (och mest enkla) bjudrecept?

5 juli: Bästa tipset för den som bloggar?

6 juli: Vem ser du upp till?

7 juli: Vad eller hur har du tränat den senaste veckan?

osv…

I sommar skulle jag nämligen vilja blogga lite friare och bredare. Jag skulle också vilja dela bloggen mer dig som läser. Tänk om du samtidigt berättade om dina tankar om dagens ämne i kommertarsfältet?! Jag vill gärna läsa och länka till din blogg om du hakar på samma lista.

Vad tror du, är det här något som skulle kunna funka? Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons


Laddar