Annons
Annons

Frukostevent och fashion week!


Alltså kära bloggläsare, du anar inte hur mysigt det är när det plötsligt händer grejor på hemmaplan. För ibland känns det faktiskt som att jag missar en hel del event eftersom jag bor i Skåne. Missförstå mig rätt, skulle aldrig byta bort Skåne men du fattar.

Annons

Så plötsligt hände det! Härom morgonen var Jannice och jag inbjudna till en supermysig frukost hos en driven Helsingborgskvinna vid namn Cattie. Hon hade i sin tur bjudit in en hel rad med härliga, bjussiga och inspirerande tjejer från stan. Nätverk när det är som bäst helt enkelt. Älskar’t!

Jesper Hövding skulle man kunna säga är Danmarks motsvarighet till Lars Wallin. Jesper gör haute couture, brudklänningar och som här på bilden lite mer kommersiella skapelser för ”vanligt” folk.

Idag drar modeveckan i Stockholm men ibland kommer livet emellan. Som tur var fick jag ju en smak för modet på modeveckan i Köpenhamn. Lilla Beyoncé är fortfarande krasslig och har precis i dagarna fått börja med lite nya mediciner. Nu när våra flickor har lämnat boet så finns det ingen som kan passa den lilla busan så jag stannar hemma. Jag får helt enkelt spara mig till pressveckan som faktiskt väntar runt hörnet.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar