Annons
Annons

Frukostföreläsning om klädernas signaler


Jag höll en frukostföreläsning om första intrycket och klädernas signaler för Sveriges chefsorganisation, Ledarna, på Posthotellet i Göteborg tidigt igår morse. Imorgon är uppdragsgivaren den samma men åhörarna blir istället chefer i Stockholm med omnejd.

Annons

Det där med att köra samma föreläsning fast i olika städer är alltid lika spännande. Även om buskapet och innehållet är det samma så är ju publiken ny varje gång. Därför vet man aldrig riktigt vart det tar vägen. Ibland kan man höra en nål falla, andra gånger är diskussionerna livliga. Love it!

Idag ska jag slutföra de sista bitarna med modereportaget som vi gjorde till MåBra nummer 4 och sedan ska jag dra upp lite nya riktlinjer för nästa modejobb. Jag har också lovat att dela med mig av vårens trender 2017 och tips på hur man packar smart.

Men hörni, jag måste fråga. Har ni problem med att kommentera? Jag själv kommer bara in ibland och har rapporterat felet. Hur är det för er? Mejla mig gärna eller skriv på min Instagram: Katarina Althin

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar