Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Gå på stilkurs med stilexperten!

  6 september 2016
  Nu kan du gå på en en stilkurs på Medborgarskolan med mig som din kursledare.

  Nu kan du anmäla dig till höstens kurs i stil med mig hos Medborgarskolan i Göteborg. Så här beskrivs stilkursen:

  ”Har du svårt att hitta din stil? Vet du inte riktigt vilka kläder som passar just dig? Vi kvinnor finns i alla former och storlekar och allt kan inte passa alla! Ta hjälp av en expert och bli ett proffs på att klä fram ditt stiligaste jag.”

  Annons

  Jag har varit kursledare i många år nu och det är alltid lika kul att möta tjejer och kvinnor som vill lära sig mer om sin egen stil. Vi brukar bli ett gott gäng allihop även om några kommer ensamma och andra kommer med en väninna.

  Grundkursen startar nästa vecka och pågår två tisdagar kl. 18-21. Det finns ännu några platser kvar och du behöver inga förkunskaper. Läs mer om stilkursen och hur du anmäler dig: Grundkurs i stil med Katarina Althin

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar