Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Gäddhäng? Klädtipsen till fladdriga armar!

  29 maj 2017

  Har du problem med gäddhäng och vill att armarna ska se fasta ut? Med rätt ärmar kan du snabbt trolla bort kraftiga överarmar utan ansträngning. Här listar jag genvägarna:

  Undvik puffärmen! När den lilla puffärmen med det tillhörande resårbandet kramar om överarmen ges intrycket av en extra puffig och bullig arm.

  Annons

  TIPS! Välj en ärm som inte kramar åt armen utan istället tillåter dig sticka in två-tre fingrar. 

  Skippa avslut mitt på! Visst, det är snyggt och propert med en lite längre ärm men om den slutar mitt på ”gäddan” så är det gäddhänget som hamnar i fokus.

  TIPS! Satsa på en ärm som går hela vägen ner till armbågen om du inte vill visa gäddhänget.

  Våga ärmlöst! Kan kännas märkligt att visa ”fladdret” i all sin prakt men faktiskt så innebär det mindre fokus på armarna med linnen och ärmlösa alternativ.

  TIPS! Tunna axelband har en förmåga att göra armen större i proportion till axelbandet så hitta modeller med bredare diton. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar