Annons
Annons

Gänget bakom podden STILSNACK


Imorgon är det dags att på riktigt rulla ut mattan till podden STILSNACK. Du anar inte hur pirrigt det känns. Tanken föddes i maj och efter det första snacket när Jannice och jag pratade om alla ”om och men” så var det bara att sätta igång. I rasande fart.

Annons

Vi startade bokstavligen på noll. Vi hade varken koll på tekniken, inspelningsgrejor eller publiceringsverktyg. Det har varit en hel del mejlande nattetid för jag vill lova dig att inget av det som du kommer att lyssna på är gjort i en handvändning. Det tekniska har varit en utmaning men att fylla podden med bra snack har däremot känts som en baggis.

Ensam är aldrig stark och för att snickra ihop STILSNACK har vi haft hjälp av ett gäng sköna, bjussiga och proffsiga personer:

Fotografen Lars Jansson karvade loss dyrbara timmar mitt i en hektiskt arbetsperiod och tog bilderna som vi nu använder i officiella poddsammanhang.

AD:n Mia Ljungberg är mammaledig och har fixat med loggan mellan amning och husbygge, läs om det husbygget på Mias blogg.

PR-proffset Ulrika GörefeltPlodder PR har hjälpt oss med sponsor, pressutskick och annat bra att tänka på vid lanseringen av STILSNACK.

När du nu kommer att lyssna på de första avsnitten så ska du veta att Jannice och jag själva har suttit vid köksbordet och spelat in, redigerat och pusslat ihop ljudfiler. För oss är det viktigt att du känner att det är ”vi” tillsammans som gör podden – vi som skapar och du som lyssnar. Vi har skapat kontot @STILSNACK på Instagram. Följ oss där och välkommen som en i det sköna STILSNACK-gänget du också!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar