Annons
Annons

Gäst på bröllop? Så stylar du klänningen!


Så fixar du stylingen inför bröllopsfesten och tänker långsiktigt när det gäller shopping och stil.

Så fixar du stylingen inför bröllopsfesten och tänker långsiktigt när det gäller shopping och stil.

Min kund Bettan är bjuden på bröllop november och har sedan en tid varit på jakt efter en snygg klänning. Vi hittade den snygga Ilse Jakobsen klänningen från Ellos som du ser på bilderna. Som lite extra inspiration har jag knåpat ihop möjliga varianter på styling. Allt för att ge klänningen ”ett så långt liv” som möjligt. Ungefär så här:

Annons

Steg 1 är kanske att köpa klänningen och nöja sig med det. Jag antar att du har ett par svarta finskor och svarta nylonstrumpor hemma. Perfekt början!

klänning-fest-outfit

Steg 2 skulle kunna vara att satsa på blå tillbehör. En poncho är ett bra alternativ till kavaj och kan användas till vardags med snygga jeans och till fest över sidentoppen. Samma sak med de präglade pumpsen. Djurprintet ger känsla och liv till skorna utan att ta överhand.

Perfekt att matcha klänningen med blått och ta in grå eller ljust gråbeiga accenter under de varmare månaderna på året!

klänning

Steg 3 är överkurs och speciellt trendig just den här säsongen eftersom vinrött är modefärgen. Den vinröda fuskpälsen ger elegans och lackskorna förstärker känslan. På vintern bör du använda lite tätare nylonstrumpor. Den sorten har vanligtvis en lite mattare finish som uppvägs av lackskorna.

Perfekt att väva in accessoarer med stänk av guld. Det gyllene inslaget kommer att ge en känsla av fest och elegans!

Steg 4 är att blanda de olika färgerna och accessoarerna med varandra. Utmaningen är att få ett snurr på plaggen så att de används ihop med befintliga plagg i garderoben. Förslagsvis ihop med jeans, toppar och blusar. Shoppar du nya plagg ska du såklart ha ovanstående i åtanke och hela tiden ställa frågan om det matchar eller ej.

Länkar till blå styling: klänning, poncho och sko

Länkar till vinröd styling: klänning, fuskpäls och sko

Tips på mer intressant läsning:

3 tips till bröllopsgästen: så klär du dig rätt!

Fest med klädkod kavaj? 3 snygga klänningar!

Klänningarna för din kroppsform!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar