Annons
Annons

Glad midsommar och Tjejmilen!


Midsommardans på gräsmattan utanför Gunnebo slott.

Midsommardans på gräsmattan utanför Gunnebo slott.

Glad midsommar alla fina vänner!

Hoppas att ni får njuta av vackert väder och en alldeles underbar midsommarhelg fylld med god mat och många skratt.

På tal om min lilla efterlysning Ska du springa Tjejmilen så kan jag berätta att vi nu är tre glada, spända och taggade tjejer som ska springa ihop.

Annons

Tessan från Malmköping, Julia från Göteborg och jag från Helsingborg. Nya vänner som kliver ur komfortzonen och antar en löputmaning. Varför inte haka på du också?

Vi har som mål att ta oss runt i prattempo på ca 1 timme och 12-15 minuter. Vi ska njuta av upplevelsen och folkfesten, inte jaga någon tid. Så, om du känner dig sugen att prova ett lopp man saknar kompis så kanske vi kan stå till tjänst och vara ditt lilla löpgäng?

På tal om löparvänner. Jag har fått frågan varför jag, som redan har sprungit lopp och har löpvänner sedan tidigare, väljer att efterlysa nya springvänner? Det är enkelt, jag har märkt att det finns många som i hemlighet drömmer om att anta en utmaning men som stannar hemma eftersom man saknar träningssällskap.

Motionsutmaningarna och träningen har gjort stor skillnad på mig som person. Det känns som jag att klarar så mycket mer i min vardag tack vare prestationerna vid motionsloppen. Om jag på något vis kan vara med och delaktig till den förändringen hos en annan person så skulle det betyda massvis. För jag vet ju hur svårt det kan vara att kliva ur komfortzonen och anmäla sig till lopp som ensam individ. Tillsammans är det liksom lite lättare…

Vill du springa med Tessan, Anna och mig så ska du anmäla dig på Tjejmilen och skriva att du vill springa i startgrupp nr 9. Vi ses hoppas jag. Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar