Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Glasögon, vasaloppet och träning

  29 oktober 2016

  katarina-althin

  Hallå alla glasögonbärare, ni har väl inte glömt ni kan ställa frågor om brillor och bågar i inlägget Efterlysning: ställ din fråga om glasögon? Dagligen möter jag kunder som undrar över färg, form och stil på bågarna. Det kan gälla vanliga glasögon, terminal- eller läsglasögon. Ställ din fråga eller ta upp din fundering i kommentarsfältet.

  Annons

  Den här veckan har verkligen gått i ett rasande tempo. Startade i måndags med ett viktigt jobbmöte. Publicerade den här bilden på min Istagram och bad alla att hålla tummarna. Det är för tidigt än att få svar men åh, det var verkligen en stor jobbgrej som jag hoppas kommer att gå i lås. Jag vet också att jag har många duktiga och kompetenta konkurrenter så jag tar verkligen inte ut någon seger i förskott.

  I övrigt så haltar jag fram. Det går framåt med knäet även om det tar tid. Jag ska komma igång med ännu mer rehabträning och är i händerna på duktiga sjukgymnaster. Imorgon ställer vi tillbaka klockan till vintertid och det betyder att nedräkningen till Vasaloppet 2017 börjar på allvar. Lite synd att jag får en lite knackig start. Å andra sidan har jag ju haft det förut så inga konstigheter där…

  Mer läsning:

  Jag gick i mål och klarade Vasaloppet

  Så gjorde jag En svensk klassiker!

  När jag cyklade till Paris med Team Rynkeby 2014

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar