Annons
Annons

God jul från stilexperten


IMG_9411

God jul alla fina läsare! Jag hoppas att ni har en magisk julafton och att den är precis som ni önskar den. Nu kanske ni inte riktigt prioriterar bloggläsning denna dag men tänkte ändå skriva en rad. Som vanligt är jag i fjällen och njuter av fina dagar i skidspåret. Kan ni fatta att jag har längtat efter det här sedan i midsomras?!

Annons

IMG_9086

Är så glad för en liten tidig julklapp som jag har unnat mig själv. Jag har köpt nya pjäxor och känner mig redan mycket proffsigare. Tilläggas bör ju att det är  en hel vetenskap när man börja nörda ner sig i ”materialet”. Jag har inte jättebra koll men maken har desto mer.

Jag ska inte trassla in mig i en pjäxförklaring men jag kan iallafall säga att jag har åkt mina senaste lopp (två Tjejvasor och ett Vasalopp) med en comfort pjäxa från Fischer men nu har bytt upp mig till en tävling- och träningspjäxa från Madshus.

IMG_9098

 

Nog om skidåkning och bloggande för idag. Jag hoppas att ni har en superfin helg och njuter av julefriden! Varma kramar från Katarina

Psst! Ta en titt på min filmade julhälsning från förra året och ta del av alla stilfilmer som jag gjorde under 2015 (de finns i det länkade inlägget).

Dela
Tweeta
Maila
8 kommentarer

Annons


Laddar