Annons
Annons

God jul från stilexperten


Kära bloggvänner! Det har varit en alldeles underbar sommar och höst som jag har upplevt tillsammans med er. Jag vet inte hur mycket det har märkts av men som jag har jobbat på med modejobb, poddinspelningar och annat skoj. Det har verkligen gått i turbofart men som tur har jag fått mina pauser.

Annons

Under mina många hundpromenader med Beyoncé har jag känt lugnet lägga sig och det har varit en stunds avkopplande återhämtning varje dag. Jag har kunnat tänka på något annat och bara vara i nuet ute i naturen. Mitt julkort i år är taget hemmavid, på stranden nedanför vår hus.

Det var en av mina promenader i slutet på november som jag passade på att skriva lite med hjälp av stenarna och ta bilden. Sedan dess har jag alltså haft min julhälsning klar och här kommer den nu. Jag önskar dig en riktigt god jul!

Tänkte att kortet från Mora också kunde funka som julkort men njae… Det färdiga resultatet blev inte riktigt som jag föreställde mig det i huvudet.

Tack för att du har hängt med mig på bloggen fram tills nu. Fortsättning följer som man brukar säga – imorgon ska jag visa dig  min julklapp. Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar