Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Gör om mig med ”back to work”-känsla

  1 juni 2017

  Vi kommer också att tipsa om globlinje och bästa tricket till en naturlig makeup i det kommande modereportaget.

  Igår plåtade vi en gör om mig med lite ”back to work”-känsla på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Resultatet publiceras i något av Året Runt:s augustinummer.

  Det är en ynnest att få jobba med alla er läsarmodeller som är helt vanliga och inte kanske alltid så vana att stå och posera i kläder framför kameran. För att inte tala om förvandlingen! Tänk vad hår, makeup, lite nya kläder och fint ljus kan göra?!

  Annons

  Maria fick iallafall en snygg bas. På två av bilderna fick hon looks med en tvist av kreativitet och de två övriga, där satsade jag på en lite mer dramatisk och en lite mer naturlig. Det blev så snyggt. Ska bli kul att höra vilka favoriter ni har bland bilderna.

  Fast det är kanske inte alltid lika glassigt i kulisserna… Vi fick göra toaletterna till omklädningsrum för att inte stå för öppen ridå. Läsarmodellen Maria levererade stort och hela dagen blev verkligen en upplevelse.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar