Annons
Annons

Gör om mig och min nya stil för Året Runt


Här får en läsare en ny stil men tycker du att modellen ser lite oskarp ut? Sorry, men jag var tvungen att sudda lite eftersom det här är en kommande look till ett kommande ”gör om mig”-reportage för  MåBra:s systertidning Året Runt. Det här är läsaren Liselott som fick en ny stil igår.

Annons

Vi plåtade fyra supersnygga outfits på Scandic Nord i Helsingborg som ställde upp och lät oss husera fritt. Lite kul att se hur gästerna nyfiket samlades runt oss och ville veta vad som pågick. Flera som frågade om vi behövde extra modeller. Jag borde gått med namnlistor så hade jag fyllt upp min modellkvot i ett nafs. Jag vet inte vad som hände men jag tog inte ett enda foto på miljön. Blir så trött på mig själv.

Just den här looken tagen i den här miljön blev Liselotts egen favorit men jag hade en annan. Det är ju fortfarande hemlis men jag kan iallafall berätta så mycket att den outfit som jag gillade mest hade en leokappa…

Det färdiga resultatet kommer i nummer 46, alltså samma vecka så missa inte det. Och du, snart kommer jag att börja efterlysa lite nya läsarmodeller och jag kommer att posta det både här på bloggen och på min Instagram. Håll utkik om du är nyfiken på modellandet.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar