Annons
Annons

Gott nytt år önskar stilexperten


ea96d872dd0cd4b40accbaa53de4b365

Tjohoo – gott nytt år kära läsare! Jag är så glad att vi har avverkat ännu ett år och jag hoppas verkligen att du hänger kvar ytterligare ett. Imorgon fortsätter jag med vinterlistan som vanligt. Vad tycker du om den?

Annons

Nu blir det att kramar ut de sista dropparna på 2016 idag. Vi har njutit av härliga dagar i fjällen. Vi har firat bröllopsdag, varit på knatteskidtävling och ätit en supergod pizza på tunnbrödsbotten som kvinnorna i byn slängde ihop i den gamla bagarstugan.

IMG_3839.JPG

Morgondagens skidstjärnor! Så roligt att heja fram småknattarna i på Knatteloppet på Längdskidans dag i Bruksvallarna.

Jag har fått ihop tio mil på skidor och lyckats fila på tekniken en hel del. Nu vet jag inte om jag har gått och blivit övermodig eller så, men jag har iallafall anmält mig till en skidtävling. Bruksvallarna Ski Marathon, gemensam start för damer och herrar, 42 eller 21 km åkning.

IMG_3797.JPG

Här blev jag precis omåkt av Lars Nelson, han som tappade skidan i OS och ändå gjorde en fenomenal första sträcka i stafetten. Kommer du ihåg? I Bruksvallarna hänger man verkligen med eliten.

Jag har anmält mig till 21 kilometer för att känna lite på formen före Vasaloppet. Allt kändes bra tills jag hörde att Anders Södergren också startar. Jag kan redan nu se starten framför mig när proffsen bränner iväg och jag (som också stakar mitt snabbaste) ändå är ensam kvar på stadion. Hihi…

Anders är en supergo’ kille och det är ju verkligen jätteskoj för alla motionärer att få åka i samma lopp som en OS-medaljör så det blir nog bra.

IMG_3830.JPG

Här har jag skidat från Bruksvallarna till Ramundberget. Du skymtar slalombackarna i bakgrunden. Här vände jag och skidade hemåt igen, den ”lilla” turen blev ca 18 kilometer från stugdörren och tillbaka.

Mitt mål är att försöka åka 21 kilometers slingan på ca 2 timmar. Plus eller minus ett par minuter gör inget. Viktigast är att jag får en go’ känsla i kroppen. Jag har också bestämt mig för att ställa in om vädret blir för kallt, under –10 grader så blir det inget lopp för mig.

IMG_9141

Till sist vill jag bjuda på en bild på vår lilla Beyoncé  som verkligen njuter av vintern och älskar att borra ner sig i snön. Nu ska vi bara lära henne lite vett och etikett i spåren. Vi är väl inte riktigt där ännu. Så fort vi spänner på oss skidorna och ska åka med henne så vill hon hoppa och busa med  skidspetsarna och bita efter dem.

Det var lite från mig. Ha nu en jättefin avslutning på 2016 och den bästa möjliga starten på 2017 som man tänkas kan ha. Kram!

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons


Laddar