Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Gråhårig? Snyggaste färgerna på klänningar!

  16 juni 2017

   

  Här är färgerna som passar extra bra till dig som har börjat bli eller är gråhårig. För att göra det extra tydligt så har jag valt ut ett par klänningar för att lättare ge er den rätta känslan. Och jag börjar på översta raden, från vänster till höger:

  Inte riktigt grå, snarare en blandning av cendré, råttfärgat och grått? Då ska du spana in klänningen från Benetton (adlink) för 649 kr. Den här typen av klänningar har en mix av lite brunt och grått och smickrar dig som står mellan ”årstiderna”.

  Tips! Modellen passar extra bra till dig som har kroppsformerna X, A och O.

  Gråhårig, kontrastrik salt & peppar eller tuff stil? Kika då lite närmare på den här ärmlösa klänningen från Esprit (adlink) för 519 kr. Ju starkare färger desto mer smickrande blir det med starka färger på kläderna.

  Tips! Modellen passar extra bra till dig som har kroppsformerna V och H.

  Lite ljusare grå eller en kreativ stil? Den här lilla karamellklänningen blir jag verkligen sugen på! Klänningen från Mango (adlink) för 499 kr. Smickrande för dig som är lite ljusare grå.

  Tips! Modellen passar extra bra till dig som vill leka med illusioner och kroppsformerna V och H.

  Redan grå eller på väg att bli, med blå ögon? Då ska du spana in klänningar som tar upp din ögonfärg. Klänningen från Ichi (adlink) är på rea och kostar bara 292 kr. Riktigt snygg till dig som kanske har varit riktigt, riktigt mörkhårig eller fortfarande är.

  Tips! Modellen passar extra bra till dig som har kroppsformerna H och O.

  Grå och lite blekt råttfärgad med lite gråblå ögon? Dissa inte klänningar i grågröna eller gråblå nyanser – de kan göra underverk! Den här klänningen från Masai (adlink) för 799 kr. En bra basklänning som är enkel att ”pimpa” och pynta!

  Tips! Modellen passar extra bra till dig som har kroppsformerna X, A och O.

  Brunbränd men kanske lite brunt hår som blivit lite grådaskigt? Prova klänningar i röda kalla nyanser. Den här klänningen från Scotch & Soda (adlink) är ett kap för halva priset för 660 kr. Tänk så här! Röda färger som går mer mot lila är bättre än om de går mot orange.

  Tips! Modellen passar extra bra till dig som har kroppsformerna X, A och O.

  Mer intressant läsning:

  Inspiration: Kvinnor som gillar sitt gråa hår

  Klänningarna för din kroppsform!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar