Annons
Annons

Guide: stor glasögon-special i Året Runt


Idag borde den senaste Året Runt, nummer 43, landa ute i butikerna. Där hittar du ett riktigt fint modereportage med glasögon. Matnyttiga tips, vilken typ av båge som passar olika ansiktsformer och en hel massa snygga glasögonbågar utvalda just för dig!

Annons

Modellerna är helt vanliga kvinnor som har provat på modellyrket för en dag. Precis lika vanliga som de som jag efterlyser till nyårsmodet helt enkelt. Snart kommer jag också att efterlysa läsare som vill vara modeller i MåBra.

Hur som helst vill jag passa på att tacka alla er som har sökt. Den här gången fullständigt välde det in svar. Jag är så tacksam och jag hoppas verkligen att jag får chans att använda er i kommande modeuppslag. Allihop faktiskt!

Idag är det sista dagen i Stockholm. Jag kommer att pallra mig hemåt senare i eftermiddag. Väskan är fylld med lite spännande skönhetsprylar som ansiktsmasker, torrschampon och läppstift som jag ska prova. Får helt enkelt återkommer med rapport när jag har haft chans att sålla lite bland allt.

Inte för att vara tjatig men det är ju i det här numret av Året Runt som min poddparter Jannice är med som modell. Hon nämnde ju ett par glasögon lite extra speciellt i STILSNACK som du kanske minns?

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar