Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Här är bilden på min Pixie-klippning

  21 juni 2016
  Katarina Althin frisyr

  Katarina Althin frisyr

  Jag har fått ett mejl om jag inte kan lägga upp en bild på mitt nyklippta hår. Här kommer den, min variant på Pixie-frisyren. Bilden är nästan nytagen. Knäppte den i Stockholm igår efter säsongens sista stilföreläsning hos PwC. Fantastiska lokaler och supertrevliga människor som fyllde mig med massvis med energi! Och nu blir det semester i några dagar. Whoop, whoop!!

  Annons
  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar