I samarbete med APPRL

Här är kapporna till din kroppsform!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Samtliga länkar i detta blogginlägg är affiliatelänkar. 

Se hit om du ännu inte hittat någon snygg höstkappa bland de 10 snygga kapporna som jag visade igår. Idag har jag nämligen knåpat ihop 8 kappor som passar till många olika kroppsformer och kanske lite extra bra till figuren där jag har placerat dem. Nu håller jag tummarna för att du hittar rätt.

X: Satsa på bälte i midjan! Den här kappan från Dagmar är förvisso något av en dyrgrip men räknar du kostnad per tillfälle och satsar på att bära den många år framöver behöver det inte bli dyrt i långa loppet. Kappan från La Redoute är lite billigare och under tusenlappen.

A: Välj vidd längst ner! Snyggast av dem alla är nog Ellos Collection kappan i ullmix med vidd nertill. Passar alla och till och med perfekt för A-figuren. Extra bra att den nu också på rea. Så har du också en kappa från Vila som drar blickarna mot ansiktet tack vara kragen och kapuschongen.

V: Satsa på enkla linjer! Supersnygg dubbelknäppt kappa från Soaked in Luxury som passar många kroppsformer men lite extra bra på V-figuren. Eller varför inte trendiga omlottkappan i vinrött från Twist & Tango som är precis den där sortens wrap-kappa som vi pratar om i podden STILSNACK?

H: Snyggt med rak skärning! Satsa på en rakt skuren kappa som kappan från Ellos Collection. Just denna är väldigt prisvärd. Ibland får man rådet att undvika fickor och detaljer på magen men fickor som dessa på den trendiga vinröda kappan från Soaked in Luxury är bara snyggt!

O: Framhäv kurvorna! Välj en klockad modell som den här kappan från Ellos Plus Collection så får du intrycket av en svarvad midja. Den sistnämnda kappan finns det inte så många av men jag tar med den ändå. Snygg, mycket klassisk, svart och ofodrad kappa från Zizzi.

Samtliga länkar i detta blogginlägg är affiliatelänkar. 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer


 


Laddar