Annons
Annons

Har du ett bra boktips att dela med dig?


Tänkte fråga er bloggläsare om tips på bra böcker. Imorgon flyger jag upp till Umeå för att ta tåget vidare mot Lycksele och modedagen där. Det blir några timmars resande så det är skönt att kunna försvinna in i en bra bok.

Annons

Böckerna på bilden läste jag under förra veckan och älskade dem. Långsamma berättelser om kärlek gillar jag allra bäst att läsa på jobbresor. Då kopplar jag av allra mest. Lättsmälta chick-lit-böcker som är snabba och snärtiga kommer jag aldrig ner i varv av, samma sak med deckare.

Har du något bra boktips så får du gärna skriva en kommentar eller mejla om kommentarsknappen segar sig. Tänker åka till bokhandeln i eftermiddag.

Läs mer om modedagen och böcker:

Missa inte modedagen i Lycksele

På frukost hos min väninna författaren

Det blir nog mest ljudbok i sommar

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar