Annons
Annons

Härligt händelsefattig helg


Här kommer en glimt från min soffhörna. Om jag sa att jag parkerade där i fredags och stannade kvar till söndagsförmiddagen så skulle jag inte ligga långt bort från sanningen. Det har varit en härligt händelsefattig helg. Hehe… Jag har hunnit läsa böcker, bläddra bland recept och titta på några filmer på Netflix.

Annons

Vi skulle egentligen på en AW i fredags men halvvägs in i förberedelserna tappade jag suget på barhäng med stoj och stim. Jag ville bara mysa hemma med maken och sladda runt i myskläder. Bästa beslutet, vi har verkligen haft en kanonhelg!

På söndagseftermiddagen kom krafterna tillbaka. Hör och häpna, jag blev riktigt sugen på att komma igång med träningen så jag laddade ner Försvarsmaktens träningsapp (sök Försvarsmaktens träningsklubb så hittar du den). Där gjorde jag ett första pass med hjälp av ett ”kom igång”-program. Med en instruktör i örat och Beyoncé som sällskap blev det löpintervaller på en snöig väg intill en åker.

Nu är jag laddad för en ny vecka och jag ser extra mycket fram emot torsdagskvällen men mer om det sedan. Hoppas du också har haft en riktigt bra helg och fått en bra start på veckan! Kram

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons

 


Laddar