Annons
Annons

Hårmode för MåBra:s systertidning Året Runt


Här sitter jag med blå (!) färg i håret. Frisören är samma Pernilla som tar itu med modellernas hår senare idag.

Jag skrev en efterlysning på Instagram härom veckan där jag sökte vanliga kvinnor 40+ som ville bli klippta, slingade och stajlade för MåBra:s systertidning Året Runt. Blev glatt överraskad över gensvaret och så tacksam för den härliga responsen. Två tjejer valdes ut och idag är det alltså dags för make-over!

Annons

Nu ska ni höra det roliga, vi har dubbletter i teamet. Av en slump visar det sig att båda modellerna heter Cecilia och att både fotografen och frisören heter Pernilla. Blir en dag där man lätt kommer ihåg namnen…

Om du vill följa mig på Instagram så heter jag Katarina Althin. Du kommer att se glimtar från min vardag, mitt jobb och lite annat smått och gott. Välkommen!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar