Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Hattens dag: stilexpert med hattar på huvudet

  23 november 2016
  Victoria Beckham

  Victoria Beckham

  Det är hattens dag idag, visste du det? Isåfall hatten av för dig! Jag hade inte en susning före jag snappade upp det på radion i förmiddags. Det brukar sägas att hatten ”dog” på 70-talet men stämmer det?

  Annons

  Vi kanske inte bär hatt som på 50-talet men att säga att hatten är ”död” är väl ett understatement. Idag är hatten är vanligast på bröllop eller på hästkapplöpningar. Den förknippas mest med societetsdamerna men min känsla är att jag ser fler hattar på ”vanligt folk”  nuförtiden. Ta bara stråhattarna från i somras och de bredbrättade filthattarna på alla unga tjejer. Det är ju till idag och är betydligt vanligare än för sisådär sju eller åtta år sedan.

  Så med huvudet fyllt av hattar ville jag bjuda på lite inspiration. Jag har letat bilder på nätet. Vilken är din favorit?

  Diane Keaton

  Diane Keaton

  Jennifer Lopez

  Jennifer Lopez

  Audrey Hepburn

  Audrey Hepburn

  Hertiginnan Katherine

  Hertiginnan Katherine

  Marilyn Monroe

  Marilyn Monroe

  Sophia Loren

  Sophia Loren

  Greta Garbo

  Greta Garbo

  Coco Chanel

  Coco Chanel

  Grace Kelly

  Grace Kelly

  Drottning Elisabeth

  Drottning Elisabeth

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar