Annons
Annons

Höstens skor 2016: bruna stövletter med klack


Nu blir det skobonanza på bloggen och jag lovar er snygga skor i olika stilar, färger och modeller. Idag startar vi med 8 snygga stövletter i bruna toner och lite klack.

Nu blir det skobonanza på bloggen och jag lovar er snygga skor i olika stilar, färger och modeller. Idag startar vi med 8 snygga stövletter i bruna toner och lite klack.

På jakt efter snygga bruna skor i höst? Här är 8 snygga stövletter med klack i material som skinn, mocka och nappa. Härom veckan utlovade jag skobonanza på bloggen och idag kickstartar vi med bruna stövletter med klack. Vad tycks, några favoriter så här långt? Låt mig veta om jag träffar rätt!

Annons

För dig som nödvändigtvis inte är sugen på bruna skor med klack så lovar jag att det kommer mera – det blir massor av snygga skor i olika färger, stilar och modeller med och utan klack i veckan som kommer!

 

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar