I samarbete med APPRL

Höstens snygga skor att shoppa just nu!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Sugen på lite snygga skor, stövletter och boots i höst? Här kommer lite förslag på snygga höstskor som finns i butik just nu:

Stövletterna med ormskinn bak på hälen kommer från Dune, ett bra märke med klassiska skor som jag brukar tipsa mina kunder om. Just det här paret är ju snyggt både till vardag och fest!

Ett par blå mockaboots som de här från Henry Kole står på min shoppinglista. Så snyggt till ett bar klassiska blåjeans och en vit skjorta. Tidlöst, klassiskt och prisvärt. Just nu på rea för halva priset!

Ett par bruna skinnboots som dessa från Hudson London är också ett bra köp. Kanske till och med snäppet bättre eftersom de tål väta bättre än mocka (förutsatt att du sköter dem ordentligt). Märket är känt för sin kvalitet. På rea för ett bra pris!

Svarta boots i läderimitation från Bianco. Yttersidan är av gummi så här kan du enkelt traska fram i regnrusket. Klassiska boots men kikar du lite mer noggrant på bilden så ser du att tjejen bär dem med skinnbrallor. Kaxigt!

Ankelboots med en twist så hade jag beskrivit de coola stövletterna från Henry Kole. De har visserligen en ganska hög klack men du kommer garanterat att stå stabilt eftersom den är så pass rejäl.

Loafers har totalt dominerat denna hösten och detta par från New Look kostar under 400 kr. Perfekt för dig som vill vara trendig men inte spendera hela månadens shoppingbudget på ett par skor.

Samtliga länkar i inlägget är affiliatelänkar.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar


 


Laddar