Annons
Annons

I butik just nu: snygga mockastövletter


Jag har länge haft ögonen öppna för ett par snygga mockastövletter. Min önskelista har varit tydlig och före köp har det för mig varit viktigt att följande kriterier uppfylls:

”Runt 1000-lappen, spetsig tå och smal klack i lagom höjd.” 

Annons

Härom veckan fick jag en liten sneak-peak på Åhléns höstutbud och såg samma bild på skorna som du ser nu. Direkt kände jag att jag hade hittat min sko. Prislappen är 999 kronor och den ska nu finnas i butik sedan igår.

Snart sätter jag mig i bilen för ett möte i Malmö och min plan är att hinna förbi den lite större Malmöbutiken för att prova skon.

Du kanske undrar varför jag inte har köpt mockastövletter tidigare? Den här skomodellen har funnits ett bra tag men för en dyrare peng. Jag som försöker tänka kostnad per användning och räknat ut att 3000 kronor inte är en rimlig peng för mig eftersom det inte är troligt att jag kommer att använda skon så mycket. Läs mer om hur jag resonerar kring en vinterjacka.

Men å andra sidan så ska man aldrig säga aldrig. Efter ett år eller två får jag helt enkelt ta ställning igen och se om det är dags att uppgradera och köpa dyrare mockaskor eller låta bli. Fortsättning följer med andra ord…

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar