Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  I butik just nu: snygga mockastövletter

  7 september 2017

  Jag har länge haft ögonen öppna för ett par snygga mockastövletter. Min önskelista har varit tydlig och före köp har det för mig varit viktigt att följande kriterier uppfylls:

  ”Runt 1000-lappen, spetsig tå och smal klack i lagom höjd.” 

  Annons

  Härom veckan fick jag en liten sneak-peak på Åhléns höstutbud och såg samma bild på skorna som du ser nu. Direkt kände jag att jag hade hittat min sko. Prislappen är 999 kronor och den ska nu finnas i butik sedan igår.

  Snart sätter jag mig i bilen för ett möte i Malmö och min plan är att hinna förbi den lite större Malmöbutiken för att prova skon.

  Du kanske undrar varför jag inte har köpt mockastövletter tidigare? Den här skomodellen har funnits ett bra tag men för en dyrare peng. Jag som försöker tänka kostnad per användning och räknat ut att 3000 kronor inte är en rimlig peng för mig eftersom det inte är troligt att jag kommer att använda skon så mycket. Läs mer om hur jag resonerar kring en vinterjacka.

  Men å andra sidan så ska man aldrig säga aldrig. Efter ett år eller två får jag helt enkelt ta ställning igen och se om det är dags att uppgradera och köpa dyrare mockaskor eller låta bli. Fortsättning följer med andra ord…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar