Annons
Annons

I kulissen från ”gör om mig” med läsarna


Här kommer några bilder från i söndagens ”gör om mig” för Året Runt på Känsla Hairdressing i Helsingborg. Det var fokus på hår och smink men jag fick in lite kläder också. Lyxig känsla att få sprida ut sig och ”äga” salongen för en dag.

Annons

Snart kommer jag att efterlysa fler läsaremodeller till ”gör om mig” så håll utkik på min Instagram. Du hittar mig om du söker på Katarina Althin.

Frisören Pernilla dubbeljobbade och satte saxen i håret på den ena läsarmodellen medan färgen verkade i håret på den andra. Sen åts det ju lunch också.

Själv sattes jag på städsysslorna… Det var rejält med hår som skulle sopas upp. Blir kul att se resultatet senare.

Jag hade fått veta att jag också skulle vara med på bild så jag hade en vit skjorta från The Shirt Factory, en stickad grå tröja från Benetton, jeans från Filippa K och sprillans nya sneakers från Jobi.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar