Annons
Annons

I kulisserna med tidningen Allers


Jag har stylat modet i nya numret av MåBra:s systertidning Allers.

Så lyxigt att kunna jobba hemifrån när vi gjorde modet till nya numret av MåBra:s systertidning Allers.

Har du hunnit spana in veckans nummer av tidningen Allers ännu?  Jag tipsar om vårens jackor och har bland annat stylat modellen Mia i en superfin trenchcoat från Dughult, läcker sjal från Mala Alisha och sneakers från Jobi. Och ja, det är numret där min lilla vovve Beyoncé också är med. Här kommer lite blandade bilder från själva dagen.

Annons

IMG_2449

IMG_2464

Vi startade hemma vid mitt köksbord. Makeupartisten Linnéa, modellen Mia och jag. Lyxigt att bara kunna svida om från morgonrocken och sedan befinna sig på jobbet.

IMG_2458

Linnéa lyckades verkligen att plocka fram och förstärka Mias bästa drag. Jag blev så nöjd med sminkningen, håller du inte med om att den blev fin?

 

IMG_2466

Sen gick vi ner på stranden för att plåta. Fotografen heter Ulla och tanken var att lilla Beyoncé också skulle vara med…

Bild1

…det gick sådär. Så fort jag lämnade över henne och ställde mig vid sidan för att inte hamna i bild blev hon jätte ”mammig” och skulle bara vara med mig. Så vi fick släppa hela idén med hundmodell.

IMG_2471

Jag är alltid lika nervös inför varje utomhusplåtning. Ve och fasa om det regnar liksom. Det blir liksom inget vidare modebilder med dränkta modeller och dyngsura kläder. Som tur var så tittade solen fram och det blev ett alldeles magisk ljus.

Jag har stylat modet i nya numret av MåBra:s systertidning Allers.

En mobilbild fick jag till när Beyoncé satt still men som ni ser så stirrar hon stint på mig istället för att göra som Mia och titta in i Ullas kamera.

Mer intressant läsning:

Vårens ytterplagg i nästa nummer av Allers

Hitta jackan för din kroppsform

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar