Annons
Annons

I mina moderportage syns alla kroppsformer!


Som stylist har jag alltid gått mina egna vägar. Det har resulterat i att jag varken är den mest eftertraktade stylisten när det gäller att koordinera stora tv-sända event, få inbjudningar till coola modefester eller att sitta front row på fashion week. Däremot får jag varje vecka möta underbara tidningsläsare,

Annons

Men en sak vet jag säkert och det är att jag kan sova gott på natten – även när det stormar. För när modevärlden kritiseras för att använda den ena efter den andra modellen som varken har vikten eller åldern inne kan jag känna mig trygg.

Jag använder alltid vanliga kvinnor i modereportagen. De kommer i olika storlekar, kroppsformer och åldrar. Jag vill inget annat än att du som läser tidningen ska känna att du inspireras och får tips som du kan använda i riktiga livet. För mig är det viktig.

När det gäller konsumtion, slit och släng hoppas jag att mina tips här på bloggen om basgarderoben, smart shopping och plagg i olika prisklasser ska ge dig en chans att skapa din egen stil. På dina villkor och på det sätt som du vill konsumera.

Igår hade jag förmånen att ge Året Runt:s läsare Maritha en ny stil. Från topp till tå. Vi fick husera fritt på V Hotel i Helsingborg och det bidrog såklart också till att lyfta hela dagen. Tack alla ni som var med!

Psst! Du som vill få en glimt av gårdagen är välkommen att följa mig på Instagram och kika in på min Instastories där du hittar en liten filmsnutt från dagen. På min senaste bild i flödet sticker jag också ut hakan och tycker till när det gäller debatten om miljön som pågår just nu.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar