Annons
Annons

Idag firar jag min födelsedag


födelsedag

När jag fyller år brukar jag bli uppvaktad med prinsesstårta, flagga och liljekonvaljer. Älskar doften!

Hipp, hipp, hurra! Idag fyller jag år och tänker minsann passa på att nyttja det till fullo. Jag har siktet på att bli både firad och uppassad. Fast det blir inget tårtkalas, det sparar vi till helgen.

Annons

För det mesta brukar jag bli firad med en prinsesstårta men det här året tänkte jag prova lite nytt. Har beställt en tårta som heter Snövit, madelbiskvibotten, maräng, sockerkaka, kolagrädde och hyvlad vit choklad. Tårtfavoriten som jag helst bakar själv är Pinocchiotårta  och den är ju också en marängtårta.

modereportage

Maken överraskade med tårtkalas på modefotograferingen.

Förra födelsedagen hängde jag i fotostudion när maken kom på överraskningsvisit. Vi höll nämligen på med en modefotografering för ett ”gör om mig”-jobb.

Dela
Tweeta
Maila
10 kommentarer

Annons


Laddar