Annons
Annons

Idag firar vi 10-årig bröllopsdag


Idag firar vi bröllopsdag och i vanlig ordning så ska vi äta pizza. Det är tio år sedan vi rymde till New York och även om det känns som igår så känns det också som livstider sedan. Jag tror att det är alla upplevelser som vi delar som gör att vi känner samhörigheten och att tiden har gått så fort.

Annons

Jag tror också att det är viktigt att uppmärksamma speciella stunder eller dagar – i stor och smått. Ta bara pizzan på bröllopsdagen som exempel. Varje år äter vi pizza men den grejen  tar egentligen avstamp i ett antiklimax. Själva bröllopsmiddagen åts på Aquavit i New York och efterföljande år tänkte vi såklart upprepa firandet med att gå ut och käka. Om bara inte Hans hade däckat med feber och förkylning.

Så, det första året som gifta firade vi i sängen med film på tv:n och pizza direkt ur kartongen. Resten är historia och det har liksom blivit vår lilla tradition att alltid äta hämtpizza just den dagen.

Läs också: Därför åker vi till Österlen varje sommar

Imorgon tänkte jag visa dig en superhärlig bild på hur du kombinerar färger. Kanske du kan få lite inspiration inför nyårfesten? 

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons

 


Laddar