Annons
Annons

Ingen stilig tjejkväll men desto mysigare


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Häromkvällen skulle jag ut på stan med mina väninnor. Alltså, du anar icke hur svårt det har varit att bara hitta ett datum. Det har gått dagar och veckor i väntan på den här kvällen. Så var det då äntligen dags. Jag till och med planerade min outfit i förväg men saker och ting gjorde att planerna kastades omkull. Mer om det senare…

Annons

Jag köpte nya svarta mockastövletter från Shoe The Bear när Jannice och jag gästade Slättarps Gård härom veckan. Du hittar samma sko fast i grått på Boozt (adlink). Sedan planerade jag att ha den coola magväskan från River Island och ett par snygga svarta byxor från Zara.

Inga bildbevis på mina stil, bara på den goda maten.

Inget av detta blev av. Istället blev den en skrynklig blus och en noppig tröja… Men, jag resonerade som så att det var roligare att haka på tjejerna och varmrätten än att stå hemma och ”piffa bort” tiden. För vem tusan vill missa en kväll med gott tjejsnack?

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar