Annons
Annons

Inget dåligt väder bara dåliga kläder…


Igår skulle vi jobba utomhus och plåta lite fräscht vårmode. Härligt tänker du, eller hur? Inte speciellt kände jag efter att ha tittat ut genom fönstret. Utsikterna var inte goda. Ett litet lätt snötäcke och en ganska mörk och hotfull horisont ställde till det.

Annons

Vädret går ju aldrig att råda bot på så det var bara att köra till bageriet och köpa god förmiddagsfika. Jag tänkte att vi i teamet skulle ha lite lättare att komma fram lite nya idéer med en extra dos socker i kroppen.

Här sitter jag (förutom att ta en selfie) och filar på texterna till modereportaget medan modellen fixas i håret och får makeup. Jag blir sällan eller aldrig påverkad av vädret. Visst kan det ställa till det med både planering och logistik men i de allra flesta fall är det inget som triggar igång mitt humör. Då är det värre med kombinationen teknik som inte funkar och min tekniska okunnighet. Hua! Finns inget som jag kan elda igång mig på som det…

Hur är det med dig? Finns det något som ”kommer åt dig”?

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar