Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Inspiration: Kvinnor som gillar sitt gråa hår

  15 juni 2017

  – Ska jag acceptera min gråa strån och se gammal ut eller ska jag fortsätta färga håret?

  En rak och ärlig fråga från en kvinna som stirrade mig rakt i ögonen. Hon ville ha svar – på ett lika rakt och uppriktigt sätt som hon hade ställt frågan.

  Annons

  Det är så olika hur vi tacklar ålderstecken. Medan en del nojar över att fylla jämt ojar andra över håret. Och när det gäller ålder så kan vi faktiskt se gamla ut fastän vi inte är det och tvärtom. Som sagt, det är så stora skillnader och idag betyder inte grått hår automatiskt att man ser gammal ut.

  Här är sex snygga gråhåriga kvinnor som kan inspirera dig att sluta färga håret om du känner dig kluven.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar