Annons
Annons

Inspiration till modereportage


Jag får ofta frågor hur och var jag hämtar inspiration till mina olika modereportage. På nätet brukar jag svara. Jag använde mig både av Pinterest och Instagram för att se sådant som jag tycker om. Jag bryr mig inte om att det är för ”ungt” eller konstig. Det går alltid att hämta någonting som till exempel en färg, en känsla eller en viss stil. Utmaningen är ju att koka ihop det så att det passar personen jag stajlar eller riktlinjerna för modereportaget.

Annons

Idag ska jag göra en klassisk ”gör om mig” för Året Runt. Det är Anett, 58 år som ska få en ny stil. Både modellen och läsekretsen är lite äldre än min inspirationskälla till en av outfitsen om vi säger så. Det är nämligen så att jag tänker ”sno stilen” av Victoria Beckham från bilden ovan. Sen har jag inspirerats av motsatsfärgerna grönt och rött på färgpaletten nedan.

Resultatet kommer du så klart att få se i kommande nummer av Året Runt men en liten glimt vill jag såklart bjuda på. Färgerna på min bild är kanske inte helt hundra eftersom det är mobilen jag använt men jag tror att du fattar galoppen. Det bästa av allt är ju att du kan prova att göra samma sak själv!

Den gröna färgen är mycket mer oliv i verkligheten.

Du som är nyfiken på vad som händer under en ”Gör om mig”-dag ska inte missa att följa mig på Instastories! Jag lägger upp bilder och videos från dagen. Min Instagram hittar du HÄR.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar