Annons
Annons

Inspireras av vinterns härliga looks


Missa inte det sköna modet i nya MåBra, stylat av mig och plåtat av Lars Jansson.

Idag tänker jag bjuda dig på lite härlig stilinspiration i form av härliga höst- och vinterlooks. Översta bilden hittar du i senaste numret av MåBra, där jag har stylat modellen Annelie i vinterns skönaste och mest bekväma plagg. Blir du sugen på något av plaggen så hittar du var alla plaggen kommer från i tidningen, jag har skrivit allt där.

Annons

Nedan har du en massa härliga looks där man också har adderat en mössa. Jag vet ju att det är flera stycken som ibland tycker det är svårt att få till en schysst stil med just en mössa på huvudet. Med bilderna här hoppas jag kunna inspirera dig till att bära mössa i vinter.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar