Annons
Annons

Instagram, modevisning och moodboards


Du vet val att du kan följa mig på Instagram där jag heter Katarina Althin? Jag försöker att hitta en bra balans mellan igenkänning och lite nytt så att du som läser både bloggen och följer mig på Insta inte ska känna att allt är en upprepning.

Annons

Nu när jag dessutom driver podden STILSNACK med Jannice så märker man att flera av er har hakat på. Det blir jag så glad för. Det blir ju ytterligare en grej där vi kommer närmare varandra. I senaste avsnittet så pratade vi om moodboards. Hur bra hjälpmedel det är om att man tycker att stilen känns platt, man har fastnat eller vill ha lite ny inspiration. Lyssna genom att klicka på play-knappen:

Själv gör jag mest mina moodboards i huvudet nuförtiden men när jag jobbar i team med andra är det perfekt. Just nu förbereder jag looks för en kommande modevisning på Seniormässan i Stockholm som arrangeras av klädmärket Klingel. Jag är anlitad att sätta samman visningen och sedan stå på scenen som konferencier. Totalt blir det 16 olika looks på fyra modeller.

Snart föreläser jag också för Handelsbanken. Jag har jobbat med dem tidigare och det är så kul att komma ut och möta kunderna på olika träffar. Oftast görs det ihop med något mer ”matnyttigt” som en jurist som kanske pratar om sparande eller arv.

Imorgon väntar en liten tripp med min poddpartner Jannice. Vi ska till Vallastaden och Linköping för att STILSNACK ska livepodda från stora scenen på lördagen. Men först väntar en sväng inom Sveriges Radio i Jönköping på fredagseftermiddagen. Vi ska prata om vår succé-podd (host, host. Stolt så jag spricker!).

Men för att backa bandet. Har du jobbat med moodboards och vad har du för tankar om det?

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar