Annons
Annons

International Hosiery Day: heja strumpbyxor!


Idag uppmärksammar jag strumpbyxor eftersom det är International Hosiery Day, det gör också Hunkemöller som jag har lånat bilden från.

Idag uppmärksammar jag strumpbyxor eftersom det är International Hosiery Day, det gör också Hunkemöller som jag har lånat bilden från.

Idag är det International Hosiery Day och då lyfter jag såklart tights, leggings och strumpbyxor! Det gör också Hunkemöller som släpper en  nu kollektion med strumpbyxor och stay-ups i olika utföranden. Men först, jag måste bara fråga er:

Annons

Säger du leggings eller leggins?

Jag blir inte klok på vilket som är det rätta. Jag tror att det är leggings men det är ju för att jag alltid har sagt det så. Vad säger du? Kärt barn har många namn och vi vet ju alla vad som menas men ändå…

Ämnet strumpbyxor har jag skrivit om förut men det finns mycket mer att säga. Kanske är det därför som strumpbyxorna har fått en egen dag? Det finns inte många plagg som kan uppdatera basplaggen lika bra:

Vinrött är den trendiga modefärgen den här säsongen. Satsa på vinröda stumpbyxor eller tights om du vill uppdatera dig på ett snabbt, billigt och trendigt sätt.

Välj högre denier när kylan kommer. Denier brukar förkortas den och står för masktätheten. Spar dina tunna strumpbyxor i 15 till 20 den till sommaren och satsa istället på strumpbyxor med 30 eller 50 den på vintern.

Mer tips på intressant läsning: 

Strumpbyxor – 3 smarta tips!

Tre saker att göra med gamla strumpbyxor

Julspecial 2015: strumpbyxor

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons


Laddar