Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Intervjun om klädkoder för tidningen Kollega

  14 april 2017

  Cajsa Högberg från tidningen Kollega har intervjuat mig om klädkoder på kontoret.

  Jag hade ett sånt ”moment” igår som jag aldrig riktigt trodde kunde hända. Men först ska jag backa bandet till när jag var på några av de första MåBra-kvällarna med Mia Törnblom och Leila Söderholm.

  Mia stod på scenen och berättade om ett tillfälle när hon hade svullat godis så det stod härliga till. Nu var hon desperat efter att bryta mönstret och googlade efter tips. Till slut hamnade hon hos Aftonbladet plus, sidorna där man behöver betala för innehållet. De hade precis den sortens tips hon letade efter.

  Annons

  Härligt, nu var räddningen nära tänkte Mia och knappade in kontokortet i betaltjänsten. Döm om hennes förvåning när sidan låstes upp och hon satt öga mot öga med sig själv. På skärmen var det nämligen hennes egen bild och smarta tips som dök upp.

  Jag minns att jag skrattade gott åt historien och tyckte det var så kul att man kunde glömma bort sådant ”stora saker” som att bli intervjuad som expert. Jag blev samtidigt lite imponerad och tänkte att så gott att ha så mycket kul i livet att man har svårt att komma ihåg allt roligt.

  Nåja, tillbaka till mitt eget moment. När jag bläddrade lite sporadiskt bland posten igår fastnade jag på tidningen Kollegas omslag. Jag läste ”Nya klädkoder på kontoret” och blev genast nyfiken. Jag menar, det är ju alltid intressant att läsa vad andra i min bransch har att säga om karriärkläder och stil på jobbet.

  Bläddrade fram till sidan 54 och tittade plötsligt på min egen bild. Ha! Jag hade lyckats glömma bort intervjun som jag gjorde tidigare i vintras. Det slog mig att jag precis hade varit med om ett ”Mia-moment” fast på mitt eget lilla vis och det kändes stort!

  Mer intressant läsning:

  Hemligheten: så får du folk att komma ihåg dig!

  Karriärkvinnans jobbgarderob

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar