Annons
Annons

Jag är nog lite dåligt ledad…


Tänkte starta dagen och överraska med att duka upp till mysfrukost.

Tänkte starta dagen och överraska med att duka upp till mysfrukost.

Godmorgon vänner! Idag tänker jag försöka hålla mig borta från jobbet och bara vara ledig. Dottern har kommit hem från Wien på en snabbvisit så här ska bara umgås och mysas non stop …och tvättas kläder.

Annons

Maken och jag har ännu inte riktigt vant oss vid att flickorna har flyttat hemifrån. Nästa gång vi strålar samman är vid jul och det känns lite ovant att tänka på. Som tur är har vi Beyoncé. Yrvädret och ögonstenen.

Beyoncé, redan 6 och en halv månad gammal och 22 kg.

Beyoncé, redan 6 och en halv månad gammal och 22 kg.

Jag hade ett litet missöde när jag skulle lyfta henne ur bilen förra veckan. Trots sina 22 kilo blir det för högt att hoppa ur bakluckan. Vanligtvis står hon lugnt men inte då, istället fick hon feeling och flög ut. När jag fångade henne i farten så hörde jag bara hur det knäppte till i axeln. Aj!

Ledbandet hade fått sig en törn. Det gick aldrig av men det blev så pass skadat att jag har missat träningar och måste gå på rehab. Det positiva i kråksången är att jag redan är inne i rehabsvängen efter incidenten med knäet dagarna före Tjejmilen. Det visade sig också vara ledbandet…

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar