Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Jag gästar Sveriges radio idag

  29 augusti 2017

  I eftermiddag hör du mig gästa talkshowen Nordegren & Epstein i Sveriges radio P1. Det blir ett samtal om färganalysen så du som är intresserad, ratta in radion strax efter klockan 15. Tänkte också fråga dig som läser bloggen.

  Annons

  Vad har du för tankar om färganalys och hur har du det med ”det svarta träsket”? Har färganalysen hjälpt dig? Känns det fortfarande aktuellt eller något som man gjorde förr? Berätta! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  11 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar