Annons
Annons

Jag har sevärdhetsjoggat på semestern


Hade det inte varit på maken så hade det inte blivit många löpturer under semestern...

Hade det inte varit på maken så hade det inte blivit många löpturer under semestern…

Tjejmilen närmar sig med stormsteg. Just idag är det ynka 16 dagar kvar till dess att jag står på startlinjen med mina löpkompisar. Jag har legat i med träningen. Inte bara här hemma utan även på semestern.

Annons

Tre korta löpturer blev det i vackra städer som Dresden, Wien och Hann Münden. Maken drog ut mig före frukost och vi gjorde det till sevärdhetsjogging. På översta bilden står jag framför parlamentsbyggnaden i Wien. I alla tre städerna var det svårt att hitta en vacker byggnad – det fanns liksom för många av dem!

På hotellet i Wien serverade de bubbel till frukost. Jag vet inte riktigt hur det gick ihop men men...

På hotellet i Wien serverade de bubbel till frukost. Jag vet inte riktigt hur det gick ihop men frullen slank ner och några av bubblorna med…

De kommande dagarna tänkte jag ta tempen på mina nya löparvänner och se hur formen är inför Tjejmilen.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar