Annons
Annons

Jag säger nej till krav och stress i jul


IMG_2680

Julstress är inget för mig. Känner jag för att laga något så gör jag det, annars så köper jag färdigt.

Trevlig fjärde advent, hoppas att ni har en superfin söndag. Vilka magiska dagar vi har haft tidigare i veckan! Ja, åtminstone här i Skåne och Helsingborg har vi haft riktigt kalla, krispiga och soliga dagar. Ren och skär njutning.

Annons

IMG_2687

När jag jobbar hemma försöker jag verkligen att planera dagen så att jag kan vara ute när solen står som högst. Frisk luft, rörelse och sol tror jag är superviktiga faktorer för att orka med vardagen. Speciellt den mörka tiden på året när det känns som att det är mörkt mest hela tiden.

IMG_2694

Och när det gäller julen så har jag släppt de flesta kraven. Det blir inte en massa julklappar eller fix med maten. Det var flera år sedan jag gjorde tre sorters sillar, lussebakade och gjorde julgodis. Får jag lust att göra något så gör jag det, annars köper jag färdigt. Man (läs: jag) blir så mycket mer harmonisk då… Hihi.

Hur ligger du till i jul och vad har du för planer? Julklappar? Mat? Traditioner? Berätta!

Dela
Tweeta
Maila
13 kommentarer

Annons


Laddar