Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Jag saknar inte sommaren men klänningen…

  17 september 2016
  Hemmavid njuter jag av ett magiskt ljus på hösten.

  Hemmavid njuter jag av ett magiskt ljus på hösten.

  Hösten är verkligen här! Gick inte sommaren alldeles galet fort eller är det bara jag som tycker så? Satt och pratade med en väninna häromdagen och vi konstaterade att hösten  minsann är en underbar årstid. Tänk så mycket mysigt man kan göra, se bara den här lilla listan som som jag hittade:

  Annons
  Visst känns det gott med hösten när man läser den här listan!

  Visst känns det ändå rätt gott med hösten när man läser den här listan.

  Men det finns en sak som ännu grämer mig sedan förra hösten. Kommer ni ihåg klänningen som jag aldrig köpte? Åh, så jag ångrar att jag inte slog till när jag hade chansen. Förra hösten alltså. Kan ni fatta att jag fortfarande går och tänker på den…

  Ångrar fortfarande att jag inte slog till på den här klänningen när jag hade chansen.

  Jag saknar inte sommaren däremot saknar jag den här snygga klänningen från förra hösten.

  Hur har du det nu när mörkret kommer? Finns det något som du saknar?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar