Annons
Annons

Jag vill hylla vännerna på alla hjärtans dag!


Idag är det alla hjärtans dag! Hur gör du? Kommer att fira kärleken lite extra idag eller struntar i det? Jag funderar faktiskt på att överraska maken med korka upp lite bubbel ikväll och kanske bjuda på råraka och löjrom. Lite guldkant på vardagen är nog inte så dumt nu när vi mest jobbar och är på varsitt håll tänker jag.

Annons

Maken var borta i helgen och jag fick för mig att sortera i bokhyllan. Jag hann inte så värst långt innan jag fastnade med gamla fotoalbum. Snacka om att uppslukas. Hittade den här bilden från en dejt för tio år sedan. Vi hade stannat till på Klitterhus i Ängelholm för att äta en glass och titta på solnedgången i havet. Minns allt som igår.

För många år sedan firade jag vändagen eftersom det är traditionen i Finland. Där uppmärksammar man idag sina vänner lite extra. Jag gillar det. Så, kära bloggvänner – idag vill jag skicka mina varmaste hälsningar till er. Tack för er vänskap! Kram

Dela
Tweeta
Maila
7 kommentarer

Annons


Laddar