Annons
Annons

Jag visar min kreativitet när jag dukar till fest!


När det ställs till fest visar jag min kreativitet. Här min buffé i lite rustik stil.

När det ställs till fest visar jag min kreativitet. Här min buffé i lite rustik stil.

Det är dags för ”semesterinlägg” här på stilbloggen. Du som läsare är varmt välkommen att haka på. Berätta vad du tycker, tänker eller känner om dagens ämne i en kort kommentar eller genom att skriva in en länk, i kommentarsfältet, till din blogg där du alltså berör dagens ämne. Ju fler vi är desto roligare semesterläsning eller hur?!

Annons

Dagens fråga: Hur visar du din kreativitet?

Är du gäst hemma hos mig så får du definitivt ta del av min kreativa ådra. Jag gillar nämligen att ställa tillfest där alla delar smälter samman i en röd tråd. Det kan vara att duka efter tema eller att detaljer går igenom i olika moment från inbjudan till toalettsaker och så vidare.

På Julias student bjöd jag på buffé med rustik inramning. Jag hade plockat blommor från vägkanten och stoppat dem i finvasen från Svenskt tenn. De alkoholfri dryckerna stod i små träbackar på buffén. Ovanpå den vita duken hade jag en brun linneväv som jag skrynklade ihop. Kex och pinnar i blomkrukor. Istället för fat hade jag långa kakelplattor som såg ut som brädor och eftersom jag hade dem i frysen innan höll de kylan bättre än stora engångsfat. Alla röror, oliver och gurkor hade jag lagt över i glasburkar som jag hade fixat med snygga etiketter. Ja, som du märker så gillar jag små detaljer.

Däremot så kan jag inte påstå att min klädstil skvallrar om någon kreativitet. Eller jo, kanske glasögonen och något enstaka plagg men det är ungefär det.

Nu är det alltså din tur och jag är nyfiken på dig som läser bloggen – hur visar du din kreativitet? Berätta!

Dela
Tweeta
Maila
14 kommentarer

Annons


Laddar