Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Karriärkvinnans jobbgarderob

  1 september 2014
  Undvik tajta kläder på kontoret.

  Undvik tajta kläder på kontoret.

  I dag vill jag prata om kontorskläder och varför det är så viktigt att tänka på sin jobbstil om man vill göra karriär. Vi bedöms efter hur vi ser ut och därför är det klokt att ta kommando över jobbgarderoben. Viktigast för en kvinna i karriären när det gäller klädseln är passformen, den är absolut A och O.

  Annons

  Korrekt utseende på kläderna (oavsett pris, märke eller material) kommer att lyfta din klädsel till nästa nivå och ge stilen det lilla extra. Kontorskläder med fel längd, storlek eller snitt kan tyvärr uppfattas som slarviga, billiga och inte fullt så professionella. Något som indirekt kan sätta samma sorts stämpel på dig. Tyvärr.

  Vanliga exempel på fel passform är för långa kavajärmar, för trång blus eller kostymbyxor som sitter illa. Titta noga på byxfickorna för om de öppnar fickorna sig är det fel, ligger de plant är det rätt.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar