Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Jobbgarderobens 10 budord

  28 augusti 2016
  Jobbgarderobens 10 budord skapade av WhoWhatWear.com

  Jobbgarderobens 10 budord skapade av WhoWhatWear.com

  Här är jobbgarderobens heliga 10 budord och följer du den kommer du att lyckas med din jobbstil, enligt sajten WhoWhatWear.com.

  Jag gillar första budordet med att du ska bära färg och jag tycker att det är supersmart med en ”om i fall att”-klädsel. Om det sedan är en kostym eller jeansoutfit beror ju helt och hållet på vilket sorts yrke du har.

  Annons

  Lite kul med den här typen av listor som tenderar basgarderoben. Det gäller ju som alltid att läsa dem med glimten i ögat. Vad säger ni om budorden, platsar allt eller är det månne något budord som känns passé?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar