Annons
Annons

Julklappstips: Nudie t-shirt mot utanförskap


Tillsammans med Nudie Jeans släpper Gatutidningen Faktum t-shirt. I begränsad upplaga.

Bilden av den som lever i socialt utanförskap och hemlöshet måste uppdateras. Genom ett samarbete med Nudie Jeans har gatutidningen Faktum tagit fram en t-shirt med budskapet ”Shit happens”.

Annons

– Livet är en skör balansgång och det kan skita sig för alla. Tillsammans med Nudie Jeans vill vi sprida det budskapet på ett medvetet och relevant sätt, säger Sarah Britz, Faktums chefredaktör.

På samma tema som årets Faktum-kalender, Shit happens, har Faktum med hjälp av Nudie tagit fram en t-shirt som från och med den åttonde december 2017 kommer att säljas i utvalda Nudie-butiker i Göteborg och Malmö.

– Att få stötta Faktum i deras arbete att sätta fokus på frågan om socialt utanförskap genom att sponsra med t-shirts kändes självklart och naturligt, säger Joakim Levin, VD på Nudie Jeans.

T-shirten i ekobomull är Fairtraide-märkt och kostar 399 kr. Bakom designen står den prisbelönta, finländska konstnären Linda Linko. Försäljningen av t-shirten pågår fram till julafton och alla intäkter går oavkortat till Faktum. Du köper t-shirten i Faktums webshop.

Källa: Pressmeddelande Faktum

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar