Annons
Annons

Kärlek, smycken och Fifty shades of Grey


Världens bästa make som har svårt att hänga med i fruns smakväxlingar.

Världens bästa make som har svårt att hänga med i fruns smakväxlingar.

Så här på alla hjärtans dag så klappar våra hjärtan lite extra för kärlek och vänskap. Även om kärleken är lika viktig varje dag så kan jag ju inte sticka under stol med att det är mysigt att bli överraskad med blommor och ett smycke. Det blev jag nämligen i förmiddags. Visserligen fick jag beställa smycket själv. På nätet. Men ändå…

Annons

Åh, jag vet det låter ju himla oromantiskt men så här ligger det till. Maken är både omtänksam och generös men han har noll koll på min ”smycke-smak”. Han säger att den ändras hela tiden. Själv hävdar jag att jag är högst konsekvent i min smak. Nåja. Vi har i alla fall tvistat färdigt. Högtidligt deklarerade han, för ett par år sedan, att jag får välja mina egna smycken så betalar han. Alla nöjda. 

"Överraskades" med vackert armband från Edblad på alla hjärtans dag.

”Överraskades” med vackert armband från Edblad på alla hjärtans dag.

Det söta armbandet från Edblad fick jag alltså idag av väldens bästa make. I kväll blir det Fifty shades of Grey med bästa tjejsällskapet och det ska bli spännande att se hur många som har släpat med sig sina karlar och vem som kommer med väninnorna denna alla hjärtans dag!

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons


Laddar